OVER HET EINDHOVEN FESTIVAL

Welkom bij #eindhovenfestival

#eindhovenfestival is hét festival voor Eindhoven en omstreken, maar dan online. Geniet thuis op de bank van cabaret, muziek, workshops, quiz en nog veel meer.

Agenda

14 dagen lang, van 18 t/m 31 december 2020, programmeert #eindhovenfestival met maar liefst 70 acts. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Voor jong en oud! Geniet thuis op de bank via je scherm van laptop, computer, tablet of telefoon van het hele festival. Bekijk de agenda met alle activiteiten.

Tickets

Een festivalticket voor alle 14 dagen kost € 5,-. Daarnaast staat er iedere dag één gratis show op het programma. Bij aankoop van het festivalticket ontvang je een speciale link die toegang geeft tot alle activiteiten in de agenda. Je kunt onbeperkt kijken en terugkijken (tot een week na het festival, 7 januari), alleen of met partner, gezin of andere huisgenoten.

Samenwerking

#eindhovenfestival is het resultaat van een nauwe samenwerking van de culturele instellingen en amateurverenigingen uit Eindhoven. Het is een manier om inwoners van Eindhoven te bedanken voor alle steun in deze bijzondere tijden. Deze tijden, waarin we zien hoe belangrijk het is om de ervaring van een show of voorstelling te delen met anderen. Daarom bieden we dit aan Eindhoven aan. Een feestje bouwen, maar dan verantwoord thuis!

Het programma van #eindhovenfestival wordt verzorgd door:

Glow, Bibliotheek Eindhoven, Philips Museum, Parktheater Eindhoven, Effenaar, preHistorisch Dorp, Muziekgebouw Eindhoven, CKE, DDW, Natlab, STRP, Van Abbemuseum, MU,Dynamo, Popei, Dinn 2 commotion, Celinda Scheepers, Fanfare Orkest Wilhelmina, Nabuurs&VanDoorn, , Yksi, Harmonie Phileutonia, Carte Blanche, van Abbe Huis, , Potlood en Penseel, Mark Hendriks, Eindhoven 247, Stg. Beiaard, United Cowboys, Iris Penning, Vonderkoor, Eindhoven Jazz Orchestra, MAD, The Soundbites, Strijps Kamerkoor, en vele anderen.

#eindhovenfestival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Eindhoven in Beeld

Stichting Eindhoven in Beeld is een vrijwilligersorganisatie en wil door middel van een plezierige tijdsbesteding beeld, geluid en kennis over Eindhoven vastleggen en toegankelijk maken voor de stad en haar bewoners. De website www.eindhoveninbeeld.nl is het grootste fotoalbum van Eindhoven, bedoeld voor iedereen die Eindhoven een warm hart toedraagt.

Gemeente Eindhoven

De gemeente Eindhoven steekt mensen uit Eindhoven met een mooi verhaal of initiatief een hart onder de riem. In deze periode met #aandachtvoorelkaar verrast de gemeente inwoners met een tas gevuld met Eindhovense streekproducten en een bos bloemen.

Copyright Delta en 1418 Allround Media

Thesessions.stream is hét livestream platform ontwikkeld door Effenaar en Dynamo in samenwerking met Copyright Delta en 1418 Allround Media. Vanaf begin maart vonden hier ruim 160 livestreams plaats en nog altijd zenden ze wekelijks live sessies uit. Op deze portal kun je live meegenieten van concerten en heerlijk struinen door het digitale livestream archief; van indie tot hiphop en van singer-songwriter tot black-metal.

Uit in Eindhoven

Uit in Eindhoven verrijkt, verbindt en bevordert cultuur in Eindhoven. Uit in Eindhoven is er voor publiek en namens meer dan 30 cultuurorganisaties in Eindhoven. Met hun agenda, in het Nederlands en Engels, voorzien ze geïnteresseerden in informatie over de activiteiten in Eindhoven.

Bonkend

Bonkend is een full-service bureau voor branding en design. Creatieve denkers en doeners bieden alle expertise die je merk vandaag de dag nodig heeft en geven het de juiste kleur.
Bonkend gelooft dat een geweldig design niet kan ontstaan zonder passie, intelligentie en persoonlijke inzet.

En door:

ASML, Archipel, It’s My Life, Eindhoven365 en vele anderen